Oldal kiválasztása

WE CREATE THE FUTURE

Az INNOVATIX-nál immáron több, mint 10 éve foglalkozunk vizuáltechnikai, valamint jövőbemutató és újmédiás megoldásokkal, melyekkel innovatív módon igyekszünk ügyfeleink igényeit minél szélesebb körben kiszolgálni. A hazai és a külföldi piac, valamint a meghatározó trendek folyamatos nyomonkövetésével, elémegyünk az igényeknek. Új technológiákat meghonosítva, számos egyedi 3D, holografikus, interaktív, digitális reklámhordozót és rendezvénytechnikai eszközt kínálunk ügyfeleinknek. Lépést tartva a világban zajló felgyorsult és megállíthatatlan technikai fejlődéssel, fejlesztőcsapatunk képzett és kreatív szakemberei az elsők között ismerték fel az interaktív terminálok, az okostelefonok, valamint az internetes közösségi média térhódításával járó alkalmazásfejlesztésekben rejlő lehetőségeket.

WE CREATE THE FUTURE!

Vizsy Péter, tulajdonos

01

Átlátszó holografikus érintő kijelző

Érintsd meg

A Holo Touch Presenterre egyedi tartalommal, grafikával fejlesztünk memória játékot, interaktív kvízt és 3D puzzle-t, melyet időre lehet kirakni. Érintőkijelzős terminálok, bérlésre és fix installálásra is.

02

3D animáció & látványtervezés

03

Interaktív megoldások

Szeretné a legmodernebb digitális eszközökkel szórakoztatni közönségét és felhívni a figyelmet kommunikációs üzenetére? Tegye emlékezetessé rendezvényét vagy helyszínét és vonja be közönségét digitális világába. Interaktív megoldásainkkal a padlóra, falra, bárpultra és asztalra is kivetítjük reklámüzenetét, amellyel érintkezve vendégei kedvükre mozgathatják annak tartalmát, miközben az mozgásukra reagál.

Interaktív padlóvetítés

Ha játékos formában szeretne kicsiknek és nagyoknak egyaránt látványos szórakoztatást nyújtani, padlóra vetített interaktív focijátékunkkal biztosan nagy sikert arat!

Interaktív játszóház

Interaktív aktivitásainkkal vendégei testközeli élményben részesülnek, amelyet sokáig emlegetni fognak!

04

GREENBOX live

Vedd fel a mozdulatot, ahogy a minta mutatja!

A résztvevőknek zöld hátteres, teljesen interaktív Greenbox térben állva egy előre megalkotott virtuális világban kell feladatokat megoldaniuk. A feladatok teljesítése pontokat ér, így versenyek is lebonyolíthatóak.

05

Greenbox automata

Fotózkodj virtuális környezetben

Webkamerával ellátott érintőkijelzőn több virtuális háttér közül választhat a vendég. Még a fénykép elkészülése előtt láthatja önmagát a virtuális háttérben. A Greenbox automata fényképet is tud nyomtatni, de kérhető emailen vagy megosztható Facebook-on.

06

Mobil fotó program

Fogd meg a keretet és mosolyogj

A rendezvény területén fotósunk vendégeket keres fotózásra, egyedi habkarton kerettel, amit maguk elé tartanak. A fotók egy külön promóciós standnál átvehetőek. Igény esetén érintőkijelzőn vagy Holo Touch Presenter-en böngészhetőek, emailben küldhetőek.

 

 

07

AR megoldások

A kiterjesztett valóság élménye

Az általunk fejlesztett iPad AR app-al, virtuális tárgyakat helyezhetünk a valós környezetünkbe. A tárgyak 3D-ben jelennek meg és akár 360 fokban is megnézhetőek.

AR

08

VR megoldások

Eltöröljük a határokat a virtuális világ és a valóság között?

360 fokos videofelvételt vagy képeket készítünk bármilyen tárgyról, akár autóról vagy szolgáltatásról, amelyet egy modern VR szemüveggel, 360 fokban megnézhetünk. Ezáltal részesévé válhatunk az élménynek, melyet akár Facebook- ra is fel tudunk tölteni és mobiltelefonunk forgatásával tudunk körbenézni vagy az egér mozgatásával desktopon. Akinek ez nem lenne elég, kipróbálhatja a szimulátor székünket is.

VR

09

Videomapping & épületvetítés

Feledhetetlen élmény

Különböző tárgyakat helyezünk el a térben, melyet látványos 3D-s vizuális show keretében megelevenítünk. Az élmény a 3D-s térhatásnak és a kreatív videótartalomnak köszönhetően feledhetetlen marad! Néhány példa:

10

LED fal & rendezvénytechnika

Szeretnél egyedi látványvilágú rendezvényt?

Rendezvényének teljes technikáját, a legmodernebb eszközökkel és a legmagasabb minőségi színvonalon biztosítjuk. Professzionális vizuáltechnikai szolgáltatóként számos rendezvényen fellépő világsztár produkcióját tettük még emlékezetesebbé, LED falakkal, óriáskivetítőkkel, egyedi hang, fény, látvány színpadtechnikákkal. A teljesség igénye nélkül:

 • Paul van Dyk
 • Armin van Buuren
 • Fedde La Grand
 • Funkerman
 • Sebastian Ingrosso
 • ATB
 • Markus Schulz
 • DJ Bobo
 • Haddaway
 • Scooter
 • Europe

Sok hazai sztár közönségének is világszínvonalú látványt nyújtottunk:

 • Tankcsapda
 • Ákos
 • Quimby
 • Ganxsta Zolee és a Kartel
 • Belga
 • Kowalsky meg a Vega
 • Kispál és a Borz

11

Web & alkalmazásfejlesztés

Webfejlesztés

A legújabb technológiával, kreatív grafikával, letisztult designnal készítjük weboldalát. Egyszerű navigáció, tökéletes működés, reszponzív, azaz minden felhasználási eszközre optimalizált.

Mobil APP fejlesztés

Legyen szó bármilyen okostelefon alkalmazás fejlesztéséről, profi csapatunk rugalmasan és határidőre elkészíti testreszabott alkalmazását. Nem kell a tervezésbe és projekt menedzselésébe belefolynia, levesszük válláról ezeket a terheket és önállóan kivitelezzük a teljes projektet a legjobb tudásunk szerint. Nincs más dolga, mint az általunk javasolt koncepciók közül kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelőt.

Kapcsolatok

Lépj velünk kapcsolatba

Írj nekünk és hamarosan válaszolunk

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása